Oudercomité


  • groepsfoto OC website 2019 school

Wie zijn we?

Wij zijn een groep van gemotiveerde en enthousiaste ouders die de link tussen ouders en school willen versterken en ons steentje willen bijdragen om de school te ondersteunen op allerlei vlakken.

leden OC website 2021 2022

Wat doen we?

* Ondersteunen van schoolactiviteiten (schoolfeest, grootouderactiviteit, afscheid 6de jaars,…)

* Via winstgevende activiteiten (vb. eetfestijn) extra financiële middelen geven aan de school (voor uitstappen, materiaal,…)

* De school mee helpen verfraaien (speelplaats, schilderwerken,…)

* Ontmoeting creëren tussen (groot)ouders, leerlingen, schoolteam,…

* Meewerken aan de groei en ontwikkeling van de school

Hoe?

Het oudercomité vergadert op regelmatige basis en werkt voor activiteiten en projecten in kleinere werkgroepen zodat de taken verdeeld worden.

Zin om ook je steentje bij te dragen?

We staan open voor ELKE ouder die een bijdrage wil leveren in ons oudercomité. Elk lid kan zelf bepalen wat zijn/haar inbreng zal zijn in het oudercomité, afhankelijk van zijn/haar persoonlijke situatie, interesse en engagement. Iedereen kan zijn steentje, groot of klein, bijdragen en door de taken te verdelen proberen we om SAMEN een mooi resultaat te bereiken.

Elke ouder is welkom;

ook als je enkel wil ondersteunen op activiteiten (vb. eetfestijn) en liever niet deelneemt aan vergaderingen

ook als je enkel fysieke taken wil doen, vb. helpen met klussen op de speelplaats

ook als je geen fysieke taken kan doen, maar wel sterk bent in administratieve taken, vb. verslagen typen, ons infobord bijwerken,….

Als je aangeeft dat je interesse hebt om een bijdrage te doen in ons oudercomité, zullen we bespreken welk engagement je wil/kan opnemen. We staan voor een eerlijke en duidelijke communicatie in beide richtingen!

Contact / info

Mail voorzitter oudercomité: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of spreek gerust één van onze leden aan!

 

Huishoudelijk reglement oudercomité


Copyright 2014 GBS Herfelingen